W związku z wprowadzeniem stanu zagrożenia epidemiologicznego zawieszona została działalność wszystkich restauracji, kawiarni, klubów, pubów, barów, kasyn i innych miejsc rozrywki.

Część lokali wciąż prowadzi działalność sprzedając posiłki na wynos lub z dowozem do domu.

Aby ułatwić mieszkańcom kontakt z przedmiotowymi punktami gastronomicznymi sporządziliśmy listę firm, które są przygotowane do realizacji zamówień.

Lista lokali (przypominamy o konieczności weryfikacji godzin, w których lokal świadczy usługi):

  1. MaxiPizza, adres - ul. Katowicka 67, 41-600 Świętochłowice, tel. kontaktowy - 32 770 37 70
  2. Piekiełko. Pizzeria. Żwaka B., adres - ul. Bytomska 7A, 41-600 Świętochłowice, tel. kontaktowy - 32 241 91 08
  3. Restauracja " Galeria Smaku" J. Brachmański, adres - ul. Łagiewnicka 38, 41-608 Świętochłowice, tel. kontaktowy - 32 445 02 12
  4. Capello. Pizzeria, adres - ul. Dworcowa 15, 41-600 Świętochłowice, tel. kontaktowy - 32 245 57 48
  5. Pizzeria Olimp, adres - aleja Parkowa 15, 41-600 Świętochłowice, tel. kontaktowy - 733 453 264
  6. BeefSTRO, adres - ul. Bytomska 19, 41-600 Świętochłowice, tel. kontaktowy - 796 514 063
  7. Pizzeria Vendetta, adres - ul. Ignacego Krasickiego 3, 41-600 Świętochłowice, tel. kontaktowy - 32 307 06 01
  8. Mateo Bar, adres - ul. Tatrzańska 2A, 41-600 Świętochłowice, tel. kontaktowy - 32 740 90 02
  9. Perfecto Kebab, adres - ul. Katowicka 12, Świętochłowice 41-600, tel. kontaktowy - 729 210 077
  10. Istanbul Kebab, adres - ul. Katowicka 17, Świętochłowice 41-600, tel. kontaktowy - 575 438 662
  11. Agawa House Świętochłowice, adres - ul. Beskidzka 1, Świętochłowice 41-608, tel. kontaktowy - 780-001-446
  12. Restauracja Ramzes, adres - ul. Dworcowa 2, Świętochłowice 41-600, tel. kontaktowy - 32 245-64-93 lub 506 078 483
  13. Restauracja Hybryda, adres - ul. Matejki 2, Świętochłowice 41-600, tel. kontaktowy - 32 2458-50-02 lub 509 676 279

Lista będzie aktualizowana. Jeśli twojego lokalu nie ma na powyższej liście, zachęcamy do kontaktu na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.